Skip to main content

Hoteles Santos • Las Arenas

Valencia, Spanjë

Ulja e kostove operacionale duke qëndruar njëkohësisht në punë

Sistemi ekzistues HVAC-R u instalua në vitin 2007. Pas 13 viteve, u preferua një aktualizim i sistemit për të përmirësuar efikasitetin. Përparimet më të fundit teknologjike të sistemeve të reja të Daikin sigurojnë përdorim të gatshëm për të ardhmen dhe me kursim të energjisë duke ruajtur një komoditet të nivelit më të lartë. Madje mund të përdoren edhe njësitë e brendshme ekzistuese dhe tubacionet, prandaj nuk është nevoja të mbyllet hoteli për rinovim.

Me këtë aktualizim sistemi u arrit një rritje efikasiteti prej 30% që nga fillimi. Krahasuar me një instalim të plotë të ri kjo u arrit me shumë më pak investim. Instalimi i shpejtë dhe gradual i reduktoi ndërprerjet e biznesit në minimum dhe lejoi mbajtjen e hotelit hapur gjatë të gjithë procesit të instalimit.

Zgjidhje me një shikim

 • 88 njësi të jashtme
 • 458 njësi të brendshme
 • Kontroll qendror me Intelligent touch Manager
 • Instalim dhe monitorim i mirëmbajtjes me Daikin Cloud Service

Mësoni më shumë

Rastet tona të tjera

 • Ofrimi i një sistemi të plotë HVAC për një fabrikë përpunimi ushqimi

  Daikin së fundi furnizoi një sistem të plotë HVAC për të përmbushur nevojat për ftohje të një fabrike përpunimi ushqimi në Hungari. Përdoruesi përfundimtar operon në biznesin e suplementeve, duke prodhuar suplemente me bazë bimore, duke përfshirë proteinat vegane.
 • Hotel në Las Arenas, Valencia

  Las Arenas

  Kur bëhej fjalë për përmirësimin e sistemeve ekzistuese VRV për të reduktuar kostot e mirëmbajtjes dhe për të përmirësuar më tej kontrollin e komoditetit, zgjedhja e një zgjidhjeje zëvendësuese me gjurmë më të ulët të CO2 ishte në krye të axhendës.
 • Perial Asset Management

 • Hotel St. Annen

  Located in a quiet residential street in central Hamburg, the Hotel St Annen creates a warm and welcoming ambience for visitors in modern surroundings.
 • Merlin Properties

  Si pjesë e një qendre biznesi në Madrid, ky kompleks zyrash u aktualizua në një zgjidhje më efikase, duke mbajtur në kontroll kostot e investimit.
 • Residential property with home office

  Building a new residence with an all-round climate control solution
 • Zome

  The hubs from ZOME are modern and agile spaces to offer a personalised experience to customers.