Skip to main content

Servisi i "Daikin"

Si drejtues të tregut në kontrollin e klimës, ne ofrojnë shërbime të ndryshme suporti për të siguruar që sistemi të vazhdojë të ruajë rendimentin gjatë gjithë ciklit jetik.

Krijimi i klimës ideale për ambiente të mbyllura shkon përtej blerjes dhe instalimit të një produkti. Synimi është të arrihet komoditet gjatë gjithë vitit, efikasitet energjetik, qëndrueshmëri dhe kontroll. Ne në "Daikin" ofrojmë një përzgjedhje shërbimesh suporti dhe mirëmbajtjeje për të garantuar që sistemi juaj të arrijë rendiment optimal gjatë gjithë ciklit jetik.

Një instalim optimal me kosto minimale

Përmes shërbimeve tona të suportit, instalimi i mirëmbajtur arrin:

Efikasitet më të lartë të energjisë

Cikël më të gjatë jetik

Plotësimin e kërkesave më të fundit ligjore dhe rregullatore

Çfarë ju ofrojmë

bg-image

Furnitor dhe ofrues shërbimi

Nga përzgjedhja e zgjidhjes së duhur klimatike deri te ndezja, monitorimi dhe mirëmbajtja e saj, "Daikin" është i gatshëm t'ju mbështesë në çdo hapë të procesit. Edhe nëse nuk keni instalime të "Daikin", mund të përfitoni nga shërbimet e "Daikin" të ofruara nga personeli ynë i asistencës dhe ekipi ynë i specialistëve dhe teknikëve të kualifikuar të servisit.