Skip to main content

VRV IV S-series

VRV-ja më kompakte.

bg-image

Mbani profil të ulët

Njësitë tona të VRV IV S-series me fryrje të përparme janë më të holla dhe më kompakte se çdo njësi tjetër VRV, që do të thotë se mund të përballojnë sfidat e estetikës dhe rregulloreve. Të pajisura me teknologjitë më të fundit të kursimit të energjisë dhe të lidhshme me një gamë të gjerë njësish elegante komerciale dhe rezidenciale, njësitë tona VRV IV S-series janë një zgjidhje totale për kondicionimin e ajrit dhe një zgjedhje ideale aty ku hapësira e jashtme është e kufizuar.

bg-image

Dizajn për kursim hapësire

Dimensionet e VRV IV S-series e bëjnë atë njësinë VRV më kompakte në treg. Me vetëm 823 mm, njësia është mjaft e shkurtër që të vendoset në mënyrë diskrete poshtë dritareve dhe është praktikisht e padukshme, duke e bërë atë njësinë më të mirë për instalime në çati dhe ballkone. Parimi i njësisë me fryrje nga përpara minimizon gjithashtu turbulencën dhe eliminon nevojën për tuba.

Një gamë e gjerë plot me veçori

Njësitë VRV IV S-series mund të jenë të fshehta, por ato dallohen kur bëhet fjalë për përfitimet që ofrojnë. Me një gamë të gjerë të njësive me gjurmë të vogël që mund të lidhen lehtë me një përzgjedhje zgjidhjesh elegante dhe komerciale, VRV IV S-series ofron klimën e përkryer të brendshme me komoditetin e fleksibilitetit dhe veçoritë standarde të VRV IV, të tilla si Variable Refrigerant Temperature.

Variable Temperature Refrigerant VRV IV S Series
Ekonomia cirkulare

Mbyllja e ciklit: drejt një ekonomie cirkulare

Ripërdorni agjentin ftohës ekzistues, dhe shmangni prodhimin e më shumë se 150 000 kg gaz të virgjër në vit.

Njësitë e rikuperimit të nxehtësisë VRV IV+ dhe VRV IV S-series tani disponohen me shpërndarjen e agjentit ftohës të ricikluar të certifikuar. Bëni një zgjedhje pozitive për mjedisin duke zgjedhur një produkt VRV L∞P nga Daikin!

Më kompaktja VRV IV s-series

Mësoni më shumë