VRVIV-heatrecovery-930x870.png

Rikuperimi i nxehtësisë VRV IV+

Zgjidhja ideale për komoditet dhe efikasitet energjie.

installer_energy_efficiency.jpg

Efikasitet energjie

 • Rikuperimi i nxehtësisë transferon nxehtësinë nga vendet ku nevojitet ftohje te vendet ku nevojitet ujë i ngrohtë ose ngrohje
 • Teknologjia Variable Refrigerant Temperature përshtat automatikisht temperaturën e agjentit ftohës sipas ngarkesës për komoditet optimal të përdoruesit dhe rrit efikasitetin sezonal me deri në 28% kur krahasohet me zgjidhjet e tjera
 • Dizajni unik i shkëmbyesit të nxehtësisë është projektuar për efikasitetin më të lartë sezonal
 • Teknologjia origjinale me 3 tuba rrit efikasitetin e energjisë gjatë regjimit të rikuperimit të nxehtësisë

Përfitoni nga ngrohja praktikisht falas

Sistemi ynë inovativ i rikuperimit të nxehtësisë ripërdor nxehtësinë nga zyrat dhe dhomat e serverëve për prodhim të ujit të ngrohtë me efikasitet energjie dhe për të ngrohur me të zonat e tjera të ndërtesës. Shkëmbyesi i nxehtësisë është i optimizuar për funksionim në regjim të kombinuar dhe përmirëson efikasitetin e rikuperimit të nxehtësisë duke reduktuar humbjet nga rrezatimi.

energji praktikisht falas në ambientin tuaj tregtar
hotel_heating_cooling.jpg

Ngrohje dhe ftohje e njëkohshme

Rikuperimi i nxehtësisë lejon ngrohje dhe ftohje të njëkohshme. Kjo është ideale për hotelet në mënyrë që klientët tuaj të mund të kontrollojnë komoditetin e tyre, dhe është gjithashtu e vlefshme për ndërtesat me zyra me pamje nga veriu dhe jugu.

Ekonomia cirkulare

Mbyllja e ciklit: drejt një ekonomie cirkulare

Ripërdorni agjentin ftohës ekzistues, dhe shmangni prodhimin e më shumë se 150 000 kg gaz të virgjër në vit.

Njësitë e rikuperimit të nxehtësisë VRV IV+ dhe VRV IV S-series tani disponohen me shpërndarjen e agjentit ftohës të ricikluar të certifikuar. Bëni një zgjedhje pozitive për mjedisin duke zgjedhur një produkt VRV L∞P nga Daikin!

Ftohje teknike për qendrat e të dhënave

Për t'i mbajtur pajisjet tuaja vitale të IT-së në funksionim të pandërprerë, Rikuperimi i nxehtësisë VRV IV ka një gamë funksionimi deri në -20°C DB në ftohje për dhomat e serverëve teknikë. Rikuperoni nxehtësinë e krijuar nga qendra juaj e të dhënave për të ngrohur ujin e ngrohtë dhe për ngrohje komode në dhomat e tjera.

Ftohje teknike për qendër të dhënash
Teknologjia unike e Daikin me 3 tuba

Teknologjia unike me 3 tuba

Teknologjia jonë unike e Daikin me 3 tuba ka nevojë për më pak energji për të rikuperuar nxehtësinë, që rrit në mënyrë të konsiderueshme efikasitetin e energjisë gjatë procesit të rikuperimit të nxehtësisë. Tubat e dedikuar për gaz, lëng dhe shkarkim i mundësojnë sistemit që të rikuperojë nxehtësi në temperatura më të ulëta kondensimi se zgjidhjet e tjera.

Gama më e gjerë e kutive BS

Ne ofrojmë një gamë të gjerë kutish individuale dhe të shumëfishta BS për fleksibilitetin maksimal në instalim dhe për kohën më të shkurtër të instalimit.

Një portë

single-port_PNG.png
 • Unik në treg
 • Kompakt dhe i lehtë
 • Nuk ka nevojë për tub kullimi
 • Ideal për dhomat e largëta

Shumë porta

multi-port_PNG.png
 • 55% më e vogël dhe 41% më e lehtë se njësitë e tjera me shumë porta
 • Instalim më i lehtë me numër të reduktuar pikash ngjitjeje dhe instalimesh elektrike
 • Të gjitha njësitë e brendshme mund të lidhen me një kuti BS
 • Ideale për instalime me faza
Porta Fira

Rasti Porta Fira

Zbuloni se si i ofruam një zgjidhje të personalizuar këtij hoteli gradaçelë që përdor një miks pompash nxehtësie ajër-ajër dhe çillerësh ajër-ujë.

Rasti Velocity

Mësoni se si Daikin e ndihmoi Velocity të përmirësojë kredencialet e veta të gjelbra duke instaluar një sistem rikuperimi të nxehtësisë Daikin VRV.

Velocity

Mësoni më shumë