Skip to main content

Daikin Altherma 3 C Gas W

Një bojler me kondensim me gaz me montim në mur i pajisur me teknologjinë e fjalës së fundit për kondensim për të siguruar ngrohje dhe ujë të ngrohtë.

Pse të zgjidhni një bojler me kondensim me gaz Daikin?

Bojlerët e Daikin me kondensim me gaz janë opsioni më i mirë për individët që planifikojnë të zëvendësojnë një bojler ekzistues me një alternativë me efikasitet më të lartë energjie dhe me kursim në kosto. Gama jonë e bojlerëve me montim në mur u ofron përdoruesve më të mirën në komoditet, efikasitet energjie dhe besueshmëri.

bojler me performancë të besueshme

Performancë e besueshme

 • Modulimi i lartë përshtat fuqinë e djegësit për të arritur nivele të larta performance
 • Lidhje me Daikin Online Controller
 • Daikin Eye monitoron performancën e bojlerit të kombinuar
energji diellore

Efikasitet energjie

 • Përdorni lidhjen me energji diellore për të rritur energjinë e rinovueshme (e disponueshme për bojlerin e kombinuar dhe bojlerin vetëm me ngrohje)
 • Sistemi i djegies me përshtatje me gaz (Lambda Gx) ul kostot e energjisë duke rregulluar me efikasitet djegien e ajrit në ujë

Instalim dhe shërbim i thjeshtë

 • Të gjitha pjesët janë të aksesueshme nga përpara
 • Përmasat standarde dhe kompakte të IPX5D lejojnë që bojleri me kondensim me gaz të instalohet në dhoma të ndryshme, p.sh. në kuzhinë, banjë, dollap, etj.
dizajn me stil

Dizajn unik

 • Ndërfaqja elegante është tërheqëse për të gjithë përdoruesit
 • Teknologjia moderne takohet me dizajnin e lehtë në përdorim

Normë e lartë modulimi

Norma e modulimit automatik e përshtat fuqinë e djegësit për të siguruar funksionimin e pandërprerë dhe të vazhdueshëm të bojlerit tuaj me kondensim me gaz. Funksionimi i pandërprerë i sistemit nënkupton më shumë komoditet, rrezik më të ulët për avari të sistemit dhe mundësinë për të neutralizuar substancat e dëmshme nga emetimet që mund të shkaktohen gjatë djegies.

Normë e lartë modulimi

Teknologjia e kondensimit me gaz

Si funksionon

teknologjia e kondensimit me gaz

Efikasitet 93%

Bojlerët tradicionalë të kombinuar: avulli i ujit shkarkohet përmes tubit në fazën e avullimit dhe nxehtësia latente brenda avullit të ujit shpërfillet.

Efikasitet 109%

Bojlerët e kombinuar me kondensim me gaz: gazi në tub ndeshet me ujin që derdhet përpara se të shkarkohet. Për shkak të kësaj, çlirohet më pas nxehtësia latente brenda avullit të ujit.

 • Teknologjia Premix jep një djegie me efikasitet të lartë duke përdorur një ventilator me modulim për të përzier ajrin e djegies dhe karburantin përpara se të arrijë te djegësi (mikseri i ajrit/gazit).
 • Me djegien e 1 m3 gaz natyral, çlirohet 1,7 kg avull uji në gazin e çliruar si nxehtësi latente. Në vend që të dalë përmes tubit të shkarkimit, avulli i ujit që përmban nxehtësinë latente riciklohet dhe më pas rinxehet nga një shkëmbyes me dizajn unik.
 • Kondensimi formohet si rezultat i ftohjes së avujve të ujit në një temperaturë pak më poshtë se pika e kondensimit dhe më pas shkarkohen përmes një sifoni. Teknologjia e kondensimit e përdor lëndën djegëse me efikasitet për të siguruar kursime të larta në kosto dhe funksionim ekologjik me emetime të reduktuara.

Lambda Gx, sistemi përshtatës automatik i gazit

Sistemi i kontrollit Lambda Gx krijon kombinimin e përkryer të ajrit dhe gazit për të arritur kursime të larta energjie.

Lambda Gx, sistemi përshtatës automatik i gazit
 • Sistemi kontrollon sasinë e ajrit dhe gazit në mënyrë të pavarur bazuar në cilësinë e flakës (rryma e jonizimit).
 • Çdo luhatje në balancën e ajrit dhe gazit, (për shkak temperaturës së ajrit të jashtëm ose të cilësisë së gazit natyror), mund të zbulohet nga një rrymë jonizimi dhe mund të korrigjohet elektronikisht.
 • Për të arritur një proces efikas djegieje, gazi lëshohet gradualisht në mishelë derisa të arrihet raporti ideal mes gazit dhe ajrit. Ky funksion e zgjat jetëgjatësinë e shërbimit të pajisjes dhe redukton emetimin e gazeve të dëmshme në mjedis.

Daikin Online Controller

Aplikacioni Daikin Online Controller mund të kontrollojë dhe monitorojë statusin e bojlerit me kondensim me gaz dhe ju lejon të:

 • Monitoroni

  • Statusin e sistemit të ngrohjes
  • Konsumin e energjisë
  • Grafikët e konsumimit të energjisë
 • Programoni

  • Regjimin e funksionimit të temperaturës së vendosur me deri në 6 veprime në ditë për 7 ditë
  • Regjimin e pushimit
  • Regjimin intuitiv
 • Kontrolli

  • Regjimin e funksionimit dhe temperaturën e vendosur
  • Kontrolloni në distancë sistemin tuaj dhe ujin e ngrohtë në shtëpi
  • Produktet e palëve të treta dhe integrimin e shërbimeve me IFTTT
bg-image
iF Design Award për bojlerin me kondensim me gaz

Dizajni i vlerësuar me çmim

Bojleri me kondensim me gaz me montim në mur ka fituar një IF Design Award dhe Reddot Product Design Award për dizajnin e vet inovativ. Këto çmime janë dy prej kompeticioneve më prestigjioze dhe më të mëdha të dizajnit në botë.

iF DESIGN AWARD

Shqyrtoni të gjitha produktet tona