Skip to main content

Daikin Altherma M HW

Përdorni ajrin e jashtëm si burim energjie për të ngrohur furnizimin me ujë të ngrohtë në shtëpi.

Instalimi i pompës së nxehtësisë ajër-ujë Daikin Altherma për ujin e ngrohtë në shtëpi

Funksionim pothuajse i heshtur

Me vetëm 36 dB, Daikin Altherma M është një prej produkteve tona me më pak zhurmë.

Efikasiteti në energji i Daikin Altherma

Efikasitet në energji

Një model 260 l që funksionon me vlera COP prej deri 3,6 mund të arrijë nivelet më të larta të efikasitetit në energji për të maksimizuar kursimet dhe minimizuar kostot e energjisë elektrike.

Mirëmbajtje minimale me Daikin Altherma M HW

Mirëmbajtje minimale

Zëvendësimi i lehtë i pjesëve, materialet cilësore dhe cilësimet inteligjente ofrojnë mirëmbajtje minimale.

Kontroll i thjeshtë

›› 3 regjime përdorimi: Eco, Auto dhe Boost.

›› Cikël për shkrirje automatike.

›› Cikël mbrojtës për të parandaluar legjionelën.

Çfarë është legjionela

Legjionela është një bakter i rrezikshëm që mund të kolonizojë volumet e larta të ujit të ndenjur në temperaturë të lartë. Ka rreth 35 lloje legjionele dhe të paktën 17 prej tyre janë patogjenike. Legjionela mund të shkaktojë ethet e Pontiakut dhe sëmundjen e legjionarëve.

Regjimet e përdorimit

Regjimi ECO është opsioni më efikas në kosto dhe energji. Duke përdorur vetëm energjinë e rinovueshme, njësia mund t’ju ndihmojë të kurseni më shumë para në faturën e energjisë dhe të mbroni natyrën me pozicionin neutral ndaj CO₂.

Regjimi AUTO përdor energjinë e rinovueshme me ndihmë shtesë nga një ngrohës elektrik për të ofruar komoditet optimal dhe ndikim minimal në mjedis.

Regjimi BOOST përdor energjinë e rinovueshme dhe një element shtesë ngrohës të caktuar në maksimum për të siguruar ujë të ngrohtë në pak sekonda.

Mësoni më shumë