Daikin|Altherma 3

Daikin Altherma 3 R

Vendosim standard të ri për pompat e nxehtësisë

Një lider i ri në tregun e pompave të nxehtësisë

Daikin Altherma 3 R është risia më e fundit e gamës së njohur Altherma. Gama e re përmban një numër njësish të ndryshme që përdorin pompat e nxehtësisë për të siguruar ngrohje me efikasitet në energji për shtëpitë e reja. Me teknologjinë Bluevolution të krijuar nga ne dhe kompresorët e kombinuar me agjentin ftohës R-32, kjo gamë arrin efikasitet sezonal A+++.

Avantazhet e Daikin Altherma 3 R

Performancë e lartë

 • Arrin efikasitet sezonal A+++ me teknologjinë Bluevolution (etiketa e energjisë 2019)
 • Njësia e jashtme mund të punojë në temperatura deri në -25°C

I lehtë për t'u instaluar

 • Falë gjurmës së vogël të instalimit, njësia mund të vendoset kudo

E lehtë në përdorim

 • Daikin Altherma 3 është e pajisur me një ndërfaqe përdoruesi super intuitive
 • Duke përdorur një aplikacion ose sistem kontrolli, mund të kontrolloni në çdo kohë Daikin Altherma 3, nga çdo vend

Gama e Daikin Altherma 3 R

Eksploroni përfitimet e secilës njësi në gamën e Daikin Altherma 3 R:

daikin-altherma-3-wall-mounted-unit-WH-F.jpg

Daikin Altherma 3 R W

Njësi me montim në mur

 • Njësi fleksibël dhe kompakte pa hapësirë anësore
 • Mund të kombinohet me një depozitë të veçantë të ujit të ngrohtë në shtëpi (deri në 500 litra, me ose pa mbështetje për energji diellore)
 • Dizajn modern dhe elegant
daikin-altherma-3-floor-standing-unit-EHVZ-D9W_F.jpg

Daikin Altherma 3 R F

Njësi që qëndron mbi dysheme

 • Njësi kompakte me gjurmë instalimi të vogël
 • Të gjithë komponentët dhe lidhjet janë të montuara në fabrikë
 • Hyrje minimale elektrike për furnizim të vazhdueshëm me ujë të nxehtë
 • Mund të përfshihet një model bizonal për të rregulluar njëkohësisht dy zona temperature
 • Dizajn modern dhe elegant në ngjyrë të bardhë ose argjendi
ECH20_altherma3.jpg

Daikin Altherma 3 R ECH 2 O

Njësi ECH₂O me qëndrim në dysheme

 • Depozitë e integruar 300 ose 500 litra
 • Ujë i nxehtë i freskët dhe i sigurt duke ndarë ujin e depozitës dhe ujin e shtëpisë
 • Përdorim maksimal energjie falë lidhjeve të tij të energjisë diellore
 • Opsion bivalent që lejon kombinimin me burime të tjera nxehtësie
Brede-afbeelding-1200x340.jpg
brc1h Kontrolluesi i klimës

Dizajni i vlerësuar me çmim

Daikin Altherma 3 R ka fituar një IF Design Award dhe Reddot Product Design Award për dizajnin e vet inovativ. Këto çmime janë dy prej kompeticioneve më prestigjioze dhe më të mëdha të dizajnit në botë.

iF DESIGN AWARD
Reddot-design-award-710x460.png

Një kontrollues intuitiv krejtësisht i ri

Daikin | Kontrollues intuitiv

Pamje e përgjithshme e temperaturës

 • brenda shtëpisë suaj me diferenca në lidhje me dhomën: nga temperatura e ujit në ngrohjen nën dysheme
 • jashtë shtëpisë

Ngrohje e personalizuar

 • Personalizoni numrin e zonave që duhet të ngrohen dhe temperaturat e nevojshme
 • Caktoni parametrat e ujit të ngrohtë shtëpiak dhe të ngrohjes së ambientit tuaj

Daikin-Eye

 • tregon statusin e njësisë
 • Blu do të thotë se njësia po punon mirë
 • E kuqe do të thotë se ka një defekt

Mësoni më shumë