Skip to main content

Mirë se vini në ambientin e ri të dhomës suaj

Zgjedhja e sipërfaqes së ngrohjes ndikohet kryesisht nga orientimi i dhomës, dritareve dhe mureve të shtëpisë suaj të re.

Dhoma të mbushura me dritë me dritare të mëdha, hapësira të ndryshueshme dhe koncept të hapur dhe një klimë vazhdimisht e këndshme për dhomat – me sisteme ngrohjeje nën dysheme nga Daikin ku mund të kënaqeni plotësisht me idetë tuaja kreative të jetesës.

Ngrohje bashkëkohore, edhe për të ardhmen!

Sipërfaqja e disponueshme e ngrohjes ndikon në mënyrë të konsiderueshme në zgjedhjen tuaj për gjeneruesin e nxehtësisë. Gjeneruesit modernë të nxehtësisë si pompat e nxehtësisë, janë projektuar për temperatura sistemi të ulëta. Dhe sa më e ulët të jetë temperatura e qarkullimit, aq më efikas dhe ekonomik është sistemi i ngrohjes.

Zbuloni pompat tona të nxehtësisë me temperaturë të ulët

Avantazhet tuaja

›› Dizajn individual i enterierit

›› Zgjedhje e lirë për mbulimin e dyshemesë

›› Ekologjike: E pajtueshme me të gjithë gjeneruesit e nxehtësisë

›› Kursime në kostot e ngrohjes përmes përdorimit më efikas të energjisë

›› Ngrohje e shëndetshme, e përshtatshme për ata që vuajnë nga alergjia e pluhurit të shtëpisë

›› Kontroll i thjeshtë dhe i ndryshueshëm i temperaturës

›› Ngrohje në dimër dhe ftohje në verë me efikasitet maksimal të energjisë në kombinim me pompën e nxehtësisë së Daikin

›› Mund të kombinohet me radiatorët ekzistues

›› E përshtatshme për projektet e modernizimit dhe ndërtimet e reja