Skip to main content

AAF AstroPure 2000

Plug & play, njësia e lëvizshme e riqarkullimit me filtrim me efikasitet të lartë – për cilësi të brendshme ajri më të mirë në hapësira komerciale

AstroPure - Zgjidhje filtrimi me pastërti të lartë për zonat ku nevojitet performancë filtrimi shtesë dhe shumë e lartë

 • Njësi riqarkullimi e pavarur e mbyllur (1628 mm lartësi)
 • Filtrat HEPA H14 me efikasitet të lartë standard
 • Rrezatim opsional ultravjollcë antibakterial
 • Plug & Play
 • Vëllimi i qarkullimit të ajrit 2000 m 3/orë
 • Për sipërfaqe komerciale deri në 200 m2

AstroPure 2000

Veçoritë dhe përfitimet

 • Shkalla e qarkullimit të ajrit deri në 2000 m3/orë
 • Filtër HEPA H14 në përputhje me EN1822
 • Opsionet e parafiltrit deri në ISO Coarse 70% me rrezatim opsional ultravjollcë antibakterial (UVGI)
 • Ndërtimi me izolim të dyfishtë ofron funksionim të qetë si pëshpërimë
 • Instalim, funksionim dhe mirëmbajtje e thjeshtë, në një sistem krejtësisht të izoluar

Përdorimet

Ikona e shkollave dhe universiteteve

Shkollat dhe universitetet

Ikona e kujdesit shëndetësor

Kujdesi shëndetësor

Ikona e dyqaneve dhe qendrave tregtare

Dyqanet dhe qendrat tregtare

Ikona e ndërtesave komerciale

Ndërtesat komerciale

Ikona e mikpritjes

Mikpritja

Opsionet e filtrit

Parafiltrat

Instalimi standard përfshin një parafiltër ISO Coarse 70% që ofron koston më të ulët totale të mundshme të mirëmbajtjes me rezistencë më të ulët, jetëgjatësi më të gjatë të filtrit dhe mbrojtje e filtrit të instaluar HEPA.

RedPleat

 • ISO 16890: ISO Coarse 70%
 • Rënie e ulët e presionit
 • Kapacitet i madh për mbajtjen e pluhurit (DHC)
 • E disponueshme me mjet të trajtuar antimikrobik (RedPleat ULTRA)
Parafiltri RedPleat

RedPleat Carb

 • ISO 16890: ISO Coarse 65%
 • Rënie e ulët e presionit
 • Kapacitet i madh për mbajtjen e pluhurit (DHC)
 • Heq me efikasitet aromat e këqija
Parafiltri RedPleat Carb

Filtrat kryesorë

Filtri HEPA përmban një mjet filtrimi eFRM që kombinon efikasitetin ultra të lartë dhe ngarkesën e grimcave për të hequr 99,99% të pluhurit, polenit, mykut, baktereve, viruseve dhe çdo grimce në ajër me madhësi prej 0,3 mikron ose më të madhe.

AstroCel III

 • Efikasiteti i filtrimit H14 sipas EN 1822
 • Konfigurimi i filtrit në formë V-je, i kombinuar me mjetin me mikroxham, ofron fluks më të lartë dhe rënien më të ulët të presionit në krahasim me filtrat HEPA me kuti tradicionale
 • Përdor mjet me mikroxham me performancë të lartë për të ofruar heqje të grimcave me efikasitet maksimal
 • E pajtueshme me Discrete Particle Counter (DPC) dhe metodat fotometrike të testimit siç e lejon aksesi dhe instrumentet
Filtri AstroCel III

Gama

 • BR00000554

  • Për sipërfaqe komerciale deri në 200m2
  • Filtrat HEPA H14 me efikasitet të lartë standard
  • Duke përfshirë parafiltrin
 • BR00000676

  • Për sipërfaqe komerciale deri në 200 m2
  • Filtrat HEPA H14 me efikasitet të lartë standard
  • Parafiltri standard i fazës së gazit të karbonit aktiv
  • Ekran LCD i lehtë për t’u përdorur
 • BR00000678

  • Për sipërfaqe komerciale deri në 200m2
  • Filtrat HEPA H14 me efikasitet të lartë standard
  • Parafiltri standard i fazës së gazit të karbonit të aktivizuar
  • Dritë standarde ultravjollcë për rrezatim antibakterial
  • Ekran LCD i lehtë për t’u përdorur