Skip to main content
Ftohës me vidë me ftohje me ajër, efikasitet i lartë, zhurmë e ulët.

EWAT-B-XL

EWAT-B-XL

Karakteristikat e produktit

 • Çillerët e parë në treg me R-32 me ftohje me ajër me kompresorë me spirale
 • Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji
 • Low operating cost and extended operating life thanks to the careful design aimed to optimize the energy efficiency of the chillers and to improve installation profitability, effectiveness and economical management
 • Modulim i shpejtësisë së ventilatorit për të siguruar qarkullimin preciz të ajrit dhe temperaturë të optimizuar kondensimi
 • Falë menaxhimit dinamik të presionit të kondensimit, kontrolluesi i çillerit përshtat vlerën e aktivizimit të presionit të kondensimit për të minimizuar hyrjen e përgjithshme të energjisë së çillerit
 • Një ose dy qarqe të agjentit ftohës vërtet të pavarura për besueshmëri të jashtëzakonshme
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë
 • Mundësi për konfigurim të periudhave kohore të detajuara për të reduktuar shpejtësinë e rrotullimit të ventilatorit dhe kështu edhe të emetimit të zhurmës

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën