Skip to main content
Ftohës me vidë me ftohje me ajër, efikasitet standard, zhurmë e reduktuar.

EWAT-B-SR

EWAT-B-SR

Karakteristikat e produktit

 • Çillerët e parë në treg me R-32 me ftohje me ajër me kompresorë me spirale
 • Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji
 • Low operating cost and extended operating life thanks to the careful design aimed to optimize the energy efficiency of the chillers and to improve installation profitability, effectiveness and economical management
 • Modulim i shpejtësisë së ventilatorit për të siguruar qarkullimin preciz të ajrit dhe temperaturë të optimizuar kondensimi
 • Falë menaxhimit dinamik të presionit të kondensimit, kontrolluesi i çillerit përshtat vlerën e aktivizimit të presionit të kondensimit për të minimizuar hyrjen e përgjithshme të energjisë së çillerit
 • Një ose dy qarqe të agjentit ftohës vërtet të pavarura për besueshmëri të jashtëzakonshme
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë
 • Mundësi për konfigurim të periudhave kohore të detajuara për të reduktuar shpejtësinë e rrotullimit të ventilatorit dhe kështu edhe të emetimit të zhurmës

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën