Skip to main content
Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të lartë

Daikin Altherma 3 H HT F - ETVH16E9W7

Floor standing air to water heat pump for heating and hot water
ETVH16E9W7

Karakteristikat e produktit

  • Një depozitë e kombinuar prej inoksi e ujit të ngrohtë shtëpiak prej 180 ose 230 L dhe pompë nxehtësie për instalim të lehtë
  • Përfshirja e të gjithë komponentëve hidraulikë nënkupton se nuk nevojiten komponentë palë të treta
  • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
  • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
  • Konfigurim i shpejtë në 9 hapa në një asistent të ndërfaqes me ngjyra me rezolucion të lartë

Përfitimet

  • Aplikacioni Onecta (opsional)

    Aplikacioni Onecta (opsional)

    Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

Dokumentimi

Shkarko gjuhën