Skip to main content

Njësi kondensimi me ftohje frigoriferike ZEAS

Zgjidhje të besueshme dhe efikase në energji për përdorime me ftohje frigoriferike me temperaturë të mesme dhe të ulët.

bg-image

Efikasitet në energji

Projektuar me teknologjinë VRV dhe teknologjinë me inverter të krijuara nga ne, njësitë me kondensim Daikin ZEAS reduktojnë konsumin tuaj të energjisë me 10 deri 35% krahasuar me sistemet tradicionale të ftohjes frigoriferike. Kombinuar me teknologjinë tonë të ekonomizimit, njësitë me kondensim ZEAS janë më efikase, rrojnë më shumë dhe performojnë me kapacitet më të lartë sesa çdo zgjidhje tjetër në treg.

bg-image

Plotëson nevojat e ndërtesës suaj

Njësitë ZEAS janë të montuara në fabrikë dhe gjurma e tyre e reduktuar e bën të lehtë instalimin në hapësira të vogla. Dizajni i tyre modular maksimizon fleksibilitetin sepse mund t'i gruponi njësitë e jashtme në blloqe ose radhë, ose mund t'i shpërndani ato nëpër ndërtesë sipas nevojave tuaja. Kontrollet e integruara dhe veçoritë e automatizuara të optimizimit ju lejojnë të instaloni një njësi ZEAS si zgjidhje "plug-and-play". Me raportin më të mirë në treg sipërfaqe-kapacitet, ajo ju ofron gjithashtu edhe kursime të larta në lidhje me hapësirën e përdorur. Mos u shqetësoni se mund të shqetësoni njeri, njësitë ZEAS funksionojnë aq qetë sa fqinjët tuaj as nuk do ta vënë re se është aty.

Gamë e gjerë temperaturash

Për kapacitete më të mëdha, mund të kombinoni dy njësi të jashtme ZEAS në paralel dhe të përdorni vetëm një linjë kryesore për thithjen dhe lëngjet. ZEAS është e disponueshme në gama të ndryshme kapaciteti nga 5 deri 40 HP dhe ofron kapacitetin e kërkuar të ftohjes frigoriferike për pajisjet e palëve të treta siç janë kasat e hapura, ngrirësit me dyer prej xhami dhe avulluesit.

  • Temperaturat e ambientit: -20°C deri +43°C
  • Temperaturat e avullimit: -45°C deri +10°C
ZEAS Gamë e gjerë temperaturash
Modbus Gjithmonë në kontroll

Gjithmonë në kontroll

Kontrollet inteligjente dhe të integruara sigurojnë që njësia juaj të funksionojë gjithmonë në mënyrë të sigurt dhe efikase. Ju mund ta lidhni gjithashtu njësinë tuaj të ftohjes frigoriferike me një sistem monitorues nga një palë e tretë përmes ndërfaqes Modbus të Daikin.

Mësoni më shumë