Pajisja ka dy katrorë në etiketë, çfarë do të thotë kjo?

Mbrojtja e pajisjeve të shënuara me këtë simbol është e siguruar me izolim të dyfishtë dhe nuk kërkon lidhje sigurie me tokëzimin.

FAQ-onlinecontroller-my-device-has-a-double-square-on-the-label-what-does-it-mean.jpg