Skip to main content

Kam krijuar një llogari, por harrova ta aktivizoj ose lidhja e aktivizimit ka skaduar.

  • Provoni të identifikoheni përsëri në llogari, duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin që dini. Në rast se llogaria juaj nuk është aktivizuar ende, do të shfaqet ekrani i mëposhtëm, që do t’ju lejojë të kërkoni një lidhje të re aktivizimi: (imazh)
  • Pasi të plotësoni adresën tuaj të emailit dhe të shtypni butonin “Kërko lidhjen e aktivizimit”, do t’ju dërgohet një email i ri aktivizimi.