Skip to main content

Nuk mund të identifikohem me emrin tim të përdoruesit dhe fjalëkalimin. Jam i sigurt se janë të sakta dhe e kam aktivizuar me sukses llogarinë time.

Në rast se keni probleme me identifikimin në Daikin ID, ju lutemi na tregoni për problemin që keni duke përdorur këtë formular