Skip to main content

Warehouse Supervisor

Locatie: Oostende

Zandvoordestraat 300, 8400 Oostende

Daikin Europe NV, te Oostende, is het Europese hoofdkwartier van het Japanse Daikin Industries Ltd., één van de belangrijkste producenten van commerciële, residentiële en industriële airconditioningsystemen ter wereld.

Als lid van het logistiek Spare Parts Team zal je, binnen het Europees Distributie Center, verantwoordelijk zijn voor logistieke processen van het ontvangen van de onderdelen tot het uitleveren van de reserve onderdelen in de EMEA regio. Hierbij kunnen we twee grote stromen onderscheidden. Herbevoorrading van onze regionale distributie centra en rechtstreekse leveringen naar klanten. Het uitleveren van reserve onderdelen heeft een seizoensgebonden verloop en in het piek seizoen worden tot 1200 leveringen per dag gerealiseerd. In het Europees Distributie Center dat gelegen is in Oostende beheren we ongeveer 27.000 verschillende SKU’s. Om onze performantie verder te verbeteren binnen een context van stijgende volumes en aantal SKU’s, zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor.

Job inhoud

Als lid van ons logistiek- Spare Parts team sta je garant voor het kwalitatief afleveren van het  product en onderdelen naar de eindklant. Op een veilige, kwalitatieve en innovatieve manier beheer je dagelijks het ganse logistiek proces van het binnenkomen van onderdelen, het beheer ervan tot het opnieuw verzenden.  

 

Als Warehouse Supervisor stap je in een gevarieerde job waarbij je met verschillende thema’s in aanraking komt. Enerzijds vervul je een operationele rol, anderzijds werk je aan de optimalisatie van de processen. Je werkt in dagsysteem maar bent vanuit een operationele nood ben je bereid sporadisch in te springen in een systeem van verschoven uren.

 

 • Je stuurt en bent verantwoordelijk voor het volledige logistiek proces. Hierbij sta je, samen met je team, garant voor het behalen van de dagelijkse resultaten en zorg je er voor dat de afgesproken KPI doelstellingen gerealiseerd worden.
 • Je hebt een leidinggevende/coachende waar je een open en constructieve communicatie binnen je team stimuleert.
 • Je bent samen met de groupleaders verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken zoals de dagelijkse planning, opvolging van technische issues, evaluaties, …
 • Je bent het centraal aanspreekpunt voor zowel het management, groupleaders, operatoren als voor de syndicale partners.
 • Je bent verantwoordelijk voor de rapportering naar je leidinggevenden.
 • Je analyseert logistieke problemen op basis van data en zoekt naar lange termijn oplossingen. Je werkt hierbij samen met collega’s van andere afdelingen: Logistics, Service, Quality, General Affairs, HR, …. en externe partners.
 • Je helpt mee aan het optimaliseren  van de logistieke processen in functie van de klantentevredenheid en verhoging van efficiëntie.

Profiel

 • Je bent in het bezit van een bachelor diploma of A2 met bewezen werkervaring
 • Je hebt ervaring met het leiden, motiveren en coachen van een groep operatoren
 • Je kunt vlot en diplomatisch communiceren op alle niveaus
 • Je bent hands-on, dynamisch en stressbestendig
 • Je bent proactief ingesteld en kan je flexibel opstellen
 • Goede kennis van het Engels en Nederlands is een must
 • Je bent gedreven in het continu op zoek gaan naar verbeteringen.

Opleidingstraject

Als opleiding zal je eerst geruime tijd ingezet worden als Group leader. Hierbij leer je vooral een aantal operationele aspecten van de afdeling alsook de basisinzichten noodzakelijk voor de functie van Warehouse Supervisor. Je dagtaak omvat het dagelijks beheren en bijsturen van de processen in samenwerking met de collega’s van het team.

Job aanbod

We bieden je een uitdagende baan in een vakgebied dat sterk in beweging is en in het centrum van de publieke belangstelling staat . De producten die je bedenkt en de zaken die je aanpakt hebben echt impact in de dagelijkse praktijk. Natuurlijk krijg je de ontwikkelingsmogelijkheden om uit te groeien tot expert in je vakgebied. En dit bij een gezond en snel groeiend bedrijf in een filevrije omgeving waar ontwikkeling centraal staat.