Skip to main content

Leergierige technische arbeiders

Locatie: Oostende

Zandvoordestraat 300

8400 Oostende

Talent is onze drijvende kracht. Daarom zijn we op zoek naar mensen vol energie die ons team willen versterken! De technologie voor klimaatsystemen evolueert razendsnel. Wij blijven elke dag innoveren en investeren in een duurzame maar hoogtechnologische ontwikkeling van onze producten. Onze medewerkers maken het verschil en dat mag je letterlijk nemen! Onze scherpe ingenieurs staan in voor het ontwerp en de optimalisatie van onze toestellen. Onze productiemedewerkers zorgen voor een feilloos product. Ons uitmuntend sales -en marketingteam brengt onze toestellen tot bij de klant. Samen met honderden collega’s leveren we dag in dag uit kwaliteit op internationaal niveau.

Al eens gedacht of jouw talent past bij ‘s werelds nummer één in klimaatbeheersing?

Jouw uitdaging

Je start in een opleidingstraject van 2 jaar. Tijdens dit traject schuif je elke 6 maanden door naar een andere functie. Je maakt kennis met de verschillende afdelingen binnen onze productiesite in Oostende en krijgt de kans om je sterktes en interesses verder te ontdekken. Je leert werken met hoogtechnologische machines en maakt kennis met de verschillende productieprocessen. Je leert Daikin door en door kennen.

We dompelen je onder in de Japanse productiefilosofie en wordt een expert in het uitwerken van kaizen-voorstellen (voortdurende verbetering). Veiligheid, kwaliteit, werken in zelfsturende teams, .. niets zal nog geheimen hebben voor jou.

Na je opleiding, sta je aan het begin van  jouw carrière binnen Daikin: je start in een vacante functie, die zo dicht mogelijk aansluit bij je profiel.  Op termijn zijn er  mogelijkheden om intern door te groeien.  Je kan je verder bekwamen tot een technische expert (onderhoud, kwaliteit, testing ..) of jouw leiderscapaciteiten inzetten om jouw team te leiden. 

Jouw profiel

Diversiteit is belangrijk voor onze onderneming. Deze functie staat open voor zowel gemotiveerde schoolverlaters als ervaren kandidaten die een nieuwe wending aan hun loopbaan willen geven.

Heb je een technisch diploma (TSO of BSO), ben je kwaliteitsbewust, zie je de voordelen van ploegwerk en hou je ervan  om samen met collega’s een topproduct af te leveren? Contacteer ons dan vandaag!

Ons aanbod

We zijn een financieel gezond bedrijf op de internationale markt en zijn gedreven door innovatie. Met deze troeven kunnen we jou heel wat toekomstmogelijkheden aanbieden.

Daikin wordt gedragen door zijn medewerkers die professionaliteit en initiatief hoog in het vaandel dragen. In ruil voor jouw kennis, creativiteit en inzet bieden we je een vaste job, een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra legale voordelen, uitdaging, doorgroeimogelijkheden en een ruim opleidingsaanbod.