Skip to main content

Process Technician

Location: Ostend

Zandvoordestraat 300

8400 Oostende

Production Engineering zoekt dagelijks naar manieren om de productie van de Daikin-toestellen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ze doen dit door het stroomlijnen van het productie en logistiek proces in nauwe samenwerking en regelmatige communicatie met de verschillende productieafdelingen binnen Daikin Europe N.V. 

Functie

Je komt terecht in de sectie New Products. Deze sectie is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding. Nieuwe producten en wijzigingen op bestaande producten worden uitvoeringsgereed gemaakt voor een vlotte introductie in de productieomgeving.

Momenteel zijn we op zoek naar een extra piping programmeur/tekenaar. 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • Programmeren van nieuwe buizen en doorvoeren van wijzigingen op bestaande buizen.
  • Voorbereiding van de werkinstructies en input van nodige masterdata voor de lancering van de nieuwe buizen alsook het verzorgen van de nodige opvolging hiervan.
  • Tekenwerk, gaande van zelfstandig ontwerp en uittekenen van kalibers, tot assistentie bij tekenwerk voor ontwerp van nieuwe machines, dit onder begeleiding van een projectingenieur.
  • Proactief nadenken over verbeteringen en innovaties. Je werkt nauw samen met de productieafdeling en pleegt ook overleg met design-, kwaliteit- en inkoopafdelingen

Profiel

  • Je behaalde een bachelor diploma (of gelijkwaardig door ervaring), bij voorkeur met elektromechanische oriëntatie en je hebt praktische ervaring met CNC programmeren.
  • Je bent vertrouwd met het tekenpakket solid edge of toont bereidheid zich hierin bij te scholen.
  • Je werkt nauwkeurig en draagt kwaliteit hoog in het vaandel.
  • Je hebt een zeer goed kennis van Nederlands.
  • Je bent een teamplayer met doorzettingsvermogen, een dynamische persoonlijkheid en stressbestendig. Je bent leergierig en geniet van het delen van je kennis en ervaringen met anderen

Job Offer

We bieden je een uitdagende baan in een vakgebied dat sterk in beweging is en in het centrum van de publieke belangstelling staat . De producten die je bedenkt en de zaken die je aanpakt hebben echt impact in de dagelijkse praktijk. Natuurlijk krijg je de ontwikkelingsmogelijkheden om uit te groeien tot expert in je vakgebied. En dit bij een gezond en snel groeiend bedrijf in een filevrije omgeving waar ontwikkeling centraal staat.