Skip to main content

Preventieadviseur

 Locatie: Oostende

Zandvoordestraat 300, 8400 Oostende

Het departement General Affairs bestaat uit twee afdelingen: Welfare & Environment en Facilities.

Als preventieadviseur maak je deel uit van Welfare & Environment. Deze afdeling staat in voor alles met betrekking tot het welzijn van de medewerker – waaronder veiligheid en ergonomie.

Job Content

Je helpt mee met het uitbouwen van ons welzijnsbeleid en bent betrokken in verschillende domeinen van het welzijnsbeleid zoals in dienststelling van nieuwe machines en installaties, onderzoek naar de oorzaak van arbeidsongevallen en het bepalen van de juiste tegenmaatregelen, de arbeidsgezondheid, ergonomie, hygiëne, …

Ook maakt je risicoanalyses op en geef je advies en bijstand aan verschillende leidinggevenden binnen het bedrijf. In deze functie heb je zowel contact met verschillende interne partijen alsook met externen zoals de arbeidsgeneesheer, andere preventieadviseurs, verzekeringen, (technische) inspectie, … 

Profiel

  • Je behaalde een bachelor diploma of je hebt een ingenieursopleiding genoten.
  • Je beschikt over het attest preventieadviseur niveau 2 of bent bereid je bij te scholen om het attest preventieadviseur niveau 2 te behalen.
  • Je bent geboeid door alles wat ergonomie betreft
  • Ondanks jouw klare kijk op verschillende welzijnsdomeinen, blijf je leergierig.
  • Je bent een geboren diplomaat met sterke communicatievaardigheden.
  • Kennis van Nederlands en Engels is een must in deze job.

Job Offer 

Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in de Europese hoofdzetel van een internationaal denkende en opererende onderneming. Wij bieden een vast contract van onbepaalde duur. Wij voorzien een grondige aanvullende opleiding en een sterk motiverende begeleiding gecombineerd met een competitief salaris in overeenstemming met het belang van uw functie, aangevuld met een pakket extralegale voordelen.