Skip to main content

Medewerker Veiligheid, Gezondheid en Ergonomie

location: Ostend

Zandvoordestraat 300, 8400 Oostende

Het departement General Affairs bestaat uit twee afdelingen: Welfare & Environment en Facilities.

Veiligheid, ergonomie, gezondheid, arbeidshygiëne, huisvesting, omgeving en psychosociaal welzijn: op al deze vlakken waakt de afdeling Welfare & Environment erover dat onze medewerkers zich goed voelen in hun job.

Ter versterking van deze afdeling, zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker.

Job content

In deze functie vertegenwoordig je onze safety-minded cultuur en zorg je voor een correcte en mensgerichte toepassing van de regelgeving.

Je helpt mee met het uitbouwen van ons welzijnsbeleid en bent betrokken in de verschillende domeinen zoals arbeidsgezondheid, ergonomie, hygiëne, het voorkomen van arbeidsongevallen, …

Samen met je collega’s zet je een overkoepeld beleid op poten. Zo sta je onder andere in voor de coördinatie en organisatie van risicoanalyses. Je geeft advies rond preventiemaatregelen en de implementatie ervan bij interne klanten.

Op deze manier help je mee om de kwaliteit van de werkomstandigheden van onze medewerkers nog beter te maken. Je gaat aan de slag in een dynamische en steeds veranderende werkomgeving. 

Profile

  • Opleiding en ervaring: Je bezit minimum een bachelor diploma. Je bent geboeid door de verschillende welzijnsdomeinen en je wil je loopbaan daarin verder uitbouwen.
  • Talenkennis: Je spreekt vlot Nederlands, maar ook in het Engels kan je vlot communiceren met collega’s en externe partners.
  • Empathie en maturiteit: Onze medewerkers moeten voelen dat ze bij jou terecht kunnen. Je stelt je dan ook empathisch op en bent een volwassen gesprekspartner en sterk communicatief.
  • Leergierig: Ondanks jouw klare kijk op verschillende welzijnsdomeinen, blijf je leergierig. Je beschikt over het attest Preventieadviseur niveau 2 of bent bereid deze te behalen.
  • Analytisch inzicht: Je bent sterk in het analyseren van problemen. Bovendien kan je rapporten opstellen, cijfers ontleden en er de juiste conclusies uit trekken.
  • Overtuigingskracht: je staat stevig in je schoenen en durft naar een leidinggevende stappen om zaken bespreekbaar te maken. Je weet van aanpakken en kan mensen enthousiasmeren.

Job Offer

Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in de Europese hoofdzetel van een internationaal denkende en opererende onderneming. Wij bieden een vast contract van onbepaalde duur. Wij voorzien een grondige aanvullende opleiding en een sterk motiverende begeleiding gecombineerd met een competitief salaris in overeenstemming met het belang van uw functie, aangevuld met een pakket extralegale voordelen.