Skip to main content

Komuniteti ynë i Daikin

Ka më shumë argëtim në një Ditë të Daikin!

bg-image

Argëtimi është i rëndësishëm në një Ditë të Daikin Day!

Së bashku ne planifikojmë aktivitete të shumta për komunitetin tonë të Daikin. Nga festivalet deri te turnetë sportive, dhe çdo gjë tjetër mes tyre, evenimentet tona janë një mundësi e shkëlqyer për të takuar njerëz të rinj, për të ndërtuar marrëdhënie dhe për të kaluar kohë me kolegët tanë jashtë pune.

bg-image

Bashkohuni me një ekip sportiv

Punonjësit e shëndetshëm krijojnë një kompani të shëndetshme dhe ne e inkurajojmë komunitetin tonë të bëjë një stil aktiv jetese. Sot, më shumë se 200 punonjës të Daikin janë të përfshirë në ekipet tona sportive, si në futboll, çiklizëm dhe vrap. Për atletët e të gjitha niveleve janë hartuar lojëra miqësore dhe sesione trajnimi, që ata të shijojnë sportin.

bg-image

Bëhuni pjesë e festimeve

Qoftë për të përhapur gëzimet festive me familjen ose për të festuar mirëseardhjen dhe motin e ngrohtë me miqtë, ne ju ftojmë të bëheni pjesë e festimeve tona! Ne zhvillojmë festa të përvitshme me shumë muzikë të mirë, ushqime dhe lojëra.

bg-image

Një partner premium

Që prej vitit 2015, Daikin është partneri i fanellës zyrtare të Club Brugge. Si partner premium, ne jemi të pranishëm në evenimente të ndryshme në stadium ose diku tjetër, duke përfshirë edhe Fan Day të përvitshme.