Skip to main content
Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të lartë

Daikin Altherma R HT - ERRQ-AV1

ERRQ-AV1

Karakteristikat e produktit

 • Njësi e jashtme me një fazë, me ngrohës pllakë të poshtëm
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -20°C

Përfitimet

 • Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u qëndruar edhe kushteve më të egra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -20°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën