Skip to main content

Pompa termike Daikin Altherma

Altherma 3 H HT

Pompë nxehtësie ajër-ujë: Ngrohje, ftohje dhe uji i ngrohtë sanitar në shtëpinë tuaj

 • Pompa më energo-efikase e nxehtësisë me temperaturë të lartë, e cila përdorë agjentin ftohës R-32
 • Operon deri në -28 °C temperaturë të jashtme
 • Njësia e jashtme tërheq deri në 75% të energjisë së nevojshme për të punuar nga ajri përreth, dhe pjesa tjetër sigurohet nga energjia elektrike
 • Zgjedhje perfekte për zëvendësimin e kaldajave me karburant të ngurtë, i cili mundëson mirëmbajtjen e sistemit të ngrohjes dhe radiatorëve ekzistues
 • Ideale për sipërfaqe midis 150-300 m2
 • E disponueshme në 3 variante, kapacitet: 14, 16 dhe 18 kw

Altherma 3 H

Pompat e nxehtësisë ajër-ujë me temperaturë të ulët

 • Prodhimi i nxehtësisë deri në 60 °C, në temperaturë të jashtme prej -10 ° C
 • Modelet vetëm për ngrohje, reversibile (ftohjes) dhe modele me dy zona janë në dispozicion
 • Ekonomik: deri në A +++ për ngrohje në 35 °C / A ++ në 55 °C
 • Njësia e jashtme e qetë: 42 dB (A) *
 • Funksionim i thjeshtë i termostatit Madoka, e disponueshme në tre ngjyra: e bardhë, gri argjendi ose e zezë
 • Operon deri në -28 °C temperaturë të jashtme
 • E disponueshme në 3 variante, kapaciteti energjetik: 11, 14 dhe 16 kw

Altherma 3 R

Pompë nxehtësie ajër-ujë: Ngrohje, ftohje dhe uji i ngrohtë sanitar në shtëpinë tuaj

 • Efikasiteti sezonal deri në A +++
 • Rezervuar i integruar për ujië të ngrohtë prej çeliku inox 180 ose 230 litra
 • Zgjedhje perfekte për shtëpitë e reja dhe rinovimet e atyre ekzistuese
 • Njësi me temperaturë të ulët, deri në 65C, e përshtatshme për ngrohje në dysheme, radiatorë me temperaturë të ulët dhe konvektorë të pompës së nxehtësisë
 • Diapazoni i funksionimit është deri në -25 °C temperatura e jashtme
 • Ideale për sipërfaqe midis 50-150 m2
 • Në dispozicion në 3 variante të energjisë: 4, 6 dhe 8 kW

Altherma R HW

Pompë nxehtësie për ujë të ngrohtë sanitar

 • Ideale për prodhimin e ujit të ngrohtë sanitar
 • Kombinim i mundëshëm me panele diellore për një efikasitet edhe më të mirë të energjisë
 • Efikasiteti i energjisë deri në A +++
 • Nuk ka rrezik për baktere ose nevojë për të dezinfektuar rezervuarin
 • Zgjedhje perfekte për shtëpitë të reja dhe rinovimet e atyre ekzistuese
 • Instalim i lehtë

Për oferta dhe informacione mbi specifikimet teknike të pompave të nxehtësisë, kontaktoni me partnerët tanë të autorizuar Daikin.