Ventilim për rikuperimin e nxehtësisë

VAM-J8

Ajrosje me rikuperimin e nxehtësisë si standard

VAM-J8

Karakteristikat e produktit

 • Ajrosje për kursim energjie duke përdorur rikuperimin e ngrohjes, ftohjes dhe lagështirës së brendshme
 • Ftohje e lirë e mundshme kur temperatura e jashtme është nën temperaturën e brendshme (për shembull gjatë natës)
 • Filtra të mesëm dhe të imët opsionalë të shkallës ePM10 70% (M6), ePM1 55% (F7), ePM1 70% (F8) për të përmbushur kërkesat e klientëve ose legjislacionin
 • Kohë më e shkurtër instalimi falë përshtatjes së lehtë të normës nominale të qarkullimit të ajrit, prandaj më pak nevojë për zbutës krahasuar me instalimet tradicionale
 • Treguesi i ndërrimit të filtrit bazuar në kontaminimin aktual të filtrit
 • Zgjidhje ideale për dyqanet, restorantet ose zyrat që kërkojnë hapësirë dyshemeje maksimale për mobiljet, zbukurimet dhe pajisjet.
 • Konsum i reduktuar i energjisë falë motorit me ventilator DC të projektuar në mënyrë specifike
 • Parandaloni humbjet e energjisë nga mbi-ajrosja duke përmirësuar njëkohësisht cilësinë e ajrit të brendshëm me sensorin opsional CO2
 • Mund të përdoret si njësi e pavarur ose e integruar në sistemin Sky Air ose VRV
 • Element për shkëmbimin e nxehtësisë i krijuar posaçërisht me HEP (Letër me Efikasitet të Lartë).
 • Nuk ka nevojë për tub kullimi
 • Mund të punojë në presion të lartë e të ulët
 • Wide range of units: air flow rate from 350 up to 2,000 m³/h
 • Zgjidhje totale për ajrin e freskët me ngrohës opsional elektrik

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.