Ekran telekomande me prekje me ngjyra të plota

UATYAWRC

Për vizualizim më të mirë të parametrave të njësive

UATYAWRC

Karakteristikat e produktit

  • Intuitiv në përdorim
  • Telekomanda është e replikuar dhe e vendosur në distancë për kontroll më të lehtë
  • Për instalim të brendshëm
  • Në kombinim me serinë për tarracë R-32

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.