Kapak kundër shiut me skarë kundër ndërhyrjes

UATYARPH

UATYARPH

Karakteristikat e produktit

  • Ndihmon ndalimin e gjetheve dhe kafshëve të vogla që mund të dëmtojnë njësinë në rast se hyrja e ajrit të freskët nuk është me tubacion.
  • Mund të mbrojë filtrat e ajrit nga shiu në rast stuhie dhe ere të fortë
  • Për t’u vendosur në anët e amortizuesit që janë të hapura për mjedisin e jashtëm
  • Në kombinim me serinë për tarracë R-32

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.