Filtër-thes i fortë ISO ePM1 85% (F9)

UATYAEPM185

Para-filtri

UATYAEPM185

Karakteristikat e produktit

  • E disponueshme si komponent pas filtrimit, përveç një prej filtrave paraprakë
  • Përdoret për të rritur cilësinë e ajrit të brendshëm në aplikimet ku është e nevojshme
  • Filtër-thes i fortë, optimizuar për të garantuar klasin e kërkuar të filtrimit dhe për të minimizuar humbjet e nxehtësisë
  • Në kombinim me serinë për tarracë R-32

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.