Sanicube

Sanicube - SC 5XX

SC 5XX

Karakteristikat e produktit

  • Ruajtje termale plastike me serpentinë inoksi indirekte me tub me valëzim
  • Kapaciteti i cilindrit 500 litra
  • Kombinimi i cilindrit me ujë të ngrohtë për përdorim në shtëpi dhe ngrohësit të çastit të ujit duke përdorur teknologjinë e ujit të pastër
  • Higjienë optimale e ujit

Detajet teknike

Dokumentimi