Sky Air Advance-series

Sky Air Advance-series - RZA-D

Sistemi i madh Large Sky për aplikime komerciale në kasën më kompakte që ekziston

RZA-D

Product Features

 • Dizajni kompakt (870 mm i lartë) dhe me peshë të lehtë me një ventilator e bën njësinë të padallueshme, kursen hapësirën dhe instalohet lehtë
 • Zgjedhja e një produkti R-32 redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, duke sjellë menjëherë konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik, si dhe ka mbushje më të ulët me agjent ftohës
 • Garanton funksionimin në modalitetin e ngrohjes deri në -20°C
 • Lider në treg për nivelin e shërbimit dhe trajtimit, falë zonës së gjerë të aksesit, ekranit me 7 segmente dhe dorezës shtesë
 • Ripërdorimi i teknologjisë ekzistuese R-22 ose R-407C
 • PCB-ja nën agjent ftohës garanton ftohje të besueshme, sepse nuk ndikohet nga temperatura e ambientit.
 • Gjatësia maksimale e tubacioneve deri në 100 m
 • Diferenca maksimale e lartësisë së instalimit deri në 30 m
 • Njësitë e jashtme për përdorim në çift, dysh, tresh dhe binjak të dyfishtë

Benefits

 • Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Technical details

Documentation

Catalogues
Installation manuals
Installer reference guide
Declaration of Conformity
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.