Pompa ngrohëse VRV IV me ngrohje të vazhdueshme

VRV IV+ - RYMQ-U

RYMQ-U

Product Features

  • Modul i njësisë së jashtme për pompën e nxehtësisë VRV IV me ngrohje të vazhdueshme për të krijuar sisteme nga 16 deri në 54 HP
  • Kombinim i lirë i njësive të jashtme për të plotësuar kërkesat e hapësirës së instalimit ose kërkesat e efikasitetit

Benefits

  • Inverteri

    Inverteri

    Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Technical details

Documentation

Catalogues
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installer reference guide
Operation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.