Pompë nxehtësie VRV IV S-series

VRV IV S-series - RXYSQ-TY9

Zgjidhje për kursimin e hapësirës pa kompromentuar efikasitetin

RXYSQ-TY9

Product Features

 • Duke zgjedhur një produkt LOOP by Daikin ju mbështesni ripërdorimin e agjentit ftohës, për më shumë informacion vizitoni www.daikin.eu/loop-by-daikin
 • Dizajn me kursim hapësire për instalim praktik
 • Gamë e gjerë njësish të brendshme: lidhni VRV ose njësi elegante të brendshme si Daikin Emura, Perfera...
 • Përfshin standardet dhe; teknologjitë e VRV IV: Kompresorët me temperaturën e ndryshueshme e agjentit ftohës dhe me inverter të plotë
 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, njësi për trajtimin e ajrit dhe perde ajri Biddle
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin; më të mirë sezonal me funksionin e temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës. Efikasiteti më i lartë stinor deri në 28%. Nuk ka më korrente të ftohta ajri përmes furnizimit të ajrit me temperaturë të lartë
 • 3 hapa në regjimin e qetësisë së natës për të reduktuar nivelet e zhurmës natën
 • Mundësi për të kufizuar konsumin e energjisë gjatë pikut ndërmjet 30 dhe 80%, për shembull gjatë periudhave me kërkesë të lartë për energji
 • Mund të lidhet me të gjitha sistemet e kontrollit VRV
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive

Benefits

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Technical details

Documentation

Installation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Operation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.