VRV 5 S-series

VRV 5 S-series - RXYSA-AY1

Ekuivalent më i ulët i CO2 dhe fleksiblitet lider në treg

RXYSA-AY1

Karakteristikat e produktit

 • Ekuivalent i reduktuar i CO2, falë përdorimit të agjentit ftohës R-32 me GWP më të ulët dhe mbushjes më të ulët me agjent ftohës
 • Qëndrueshmëri maksimale gjatë gjithë ciklit të jetës falë pozicionit lider në treg për efikasitetin sezonal në jetë reale
 • Dizajni kompakt (870 mm i lartë) dhe me peshë të lehtë me një ventilator e bën njësinë të padallueshme, kursen hapësirën dhe instalohet lehtë
 • Ofron fleksibilitet në instalim njësoj si R-410A
 • Njësi të brendshme të projektuara posaçërisht për R-32, që sigurojnë zhurmë të ulët dhe efikasitet maksimal
 • I lehtë për t'u transportuar falë peshës së lehtë dhe dizajnit kompakt
 • Lider në treg për nivelin e shërbimit dhe trajtimit, falë zonës së gjerë të aksesit, ekranit me 7 segmente dhe dorezës shtesë

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.