RTD - Kontroll universal

RTD-20

RTD-20

Karakteristikat e produktit

  • Për përdorime për shitje
  • Kontroll i përparuar i Sky Air, VRV, VAM/VKM dhe perdeve të ajrit
  • Menaxhim i thjeshtë i përdorimit të zonave ose njësive të pavarura
  • Komoditet i përmirësuar me integrimin e sensorëve të CO2 për kontrollin e vëllimit të ajrit të freskët
  • Kurseni në kostot e përdorimit përmes modalitetit të para/pas shitjes, kufizimet e pikës së caktuar, mbylljen e përgjithshme

Detajet teknike

Dokumentimi