VRV rezervë

VRVIII-Q - RQEQ-P3

Zëvendësim i shpejtë; dhe cilësor për sistemet R-22 dhe R-407C

RQEQ-P3

Product Features

  • Modul i njësisë së jashtme për VRV zëvendësuese për rikuperimin e nxehtësisë me VRV III për të krijuar sisteme nga 280 deri në 848

Benefits

  • Inverteri

    Inverteri

    Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Technical details

Documentation

Catalogues
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Declaration of Conformity