HPSU Bi-bloc

HPSU - RHBX-CB

RHBX-CB

Karakteristikat e produktit

  • Sistem split i përbërë nga njësia e brendshme dhe njësia e jashtme
  • Për ujin e ngrohtë, ngrohjen dhe ftohjen
  • Temperatura maksimale e qarkullimit 55°C
  • Kapacitet nga 6 deri 16 kW
  • Funksionim modulues për performancën, teknologji inverteri

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit