Rikuperimi i nxehtësisë me VRV 5

VRV 5 - REYA-A

Kampioni i ekologjisë

REYA-A

Karakteristikat e produktit

  • Ekuivalent i reduktuar i CO2, falë përdorimit të agjentit ftohës R-32 me GWP më të ulët dhe mbushjes më të ulët me agjent ftohës
  • Qëndrueshmëri maksimale gjatë gjithë ciklit të jetës falë pozicionit lider në treg për efikasitetin sezonal në jetë reale
  • Realizoni aplikime për dhoma të vogla pa masa shtesë, falë teknologjisë Shîrudo
  • Njësi të brendshme të projektuara posaçërisht për R-32, që sigurojnë zhurmë të ulët dhe efikasitet maksimal
  • Komoditeti i përkryer personal për miqtë/banorët përmes ftohjes dhe ngrohjes së njëkohshme
  • Ngrohja “falas” sigurohet përmes nxehtësisë së transferuar nga zonat që kërkojnë ftohje në zonat që kërkojnë ngrohje

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.