Skip to main content
VRV 5 S-series

VRV 5 S-series - RXYSA-AV1

Ekuivalent më i ulët i CO2 dhe fleksiblitet lider në treg
RXYSA-AV1

Karakteristikat e produktit

 • Ekuivalent i reduktuar i CO2, falë përdorimit të agjentit ftohës R-32 me GWP më të ulët dhe mbushjes më të ulët me agjent ftohës
 • Qëndrueshmëri maksimale gjatë gjithë ciklit të jetës falë pozicionit lider në treg për efikasitetin sezonal në jetë reale
 • Dizajni kompakt (870 mm i lartë) dhe me peshë të lehtë me një ventilator e bën njësinë të padallueshme, kursen hapësirën dhe instalohet lehtë
 • Realizoni aplikime për dhoma të vogla pa masa shtesë, falë teknologjisë Shîrudo
 • Njësi të brendshme të projektuara posaçërisht për R-32, që sigurojnë zhurmë të ulët dhe efikasitet maksimal
 • I lehtë për t'u transportuar falë peshës së lehtë dhe dizajnit kompakt
 • Lider në treg për nivelin e shërbimit dhe trajtimit, falë zonës së gjerë të aksesit, ekranit me 7 segmente dhe dorezës shtesë

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi