Skip to main content
VRV rezervë

VRVIII-Q - RQEQ-P3

Zëvendësim i shpejtë; dhe cilësor për sistemet R-22 dhe R-407C
RQEQ-P3

Karakteristikat e produktit

 • Modul i njësisë së jashtme për VRV zëvendësuese për rikuperimin e nxehtësisë me VRV III për të krijuar sisteme nga 280 deri në 848

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Replacement technology

  Replacement technology

  Quick and quality system replacement in the most cost effective way

 • Variable refrigerant temperature

  Variable refrigerant temperature

  The intelligent systems ensures highest energy savings with additional comfort to better suit application requirements.

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.