Skip to main content
Pompë nxehtësie VRV IV për instalim të brendshëm

VRV IV i-series - RKXYQ-T

VRV e padukshme
RKXYQ-T

Karakteristikat e produktit

 • Modul me kompresor për VRV IV i-series
 • Pompë nxehtësie unike VRV për instalim të brendshëm
 • Njësitë me peshë të lehtë (maks. 105kg) mund të instalohen nga dy persona
 • Njësi e vogël kompresori (760 x 554 mm) që rrit në maksimum hapësirën e përdorshme të dyshemesë

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Variable refrigerant temperature

  Variable refrigerant temperature

  The intelligent systems ensures highest energy savings with additional comfort to better suit application requirements.

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.