Skip to main content
Purifikues ajri me teknologjinë Ururu Streamer

MCK70YV

Lagështim dhe pastrim i ajrit në një
MCK70YV

Karakteristikat e produktit

 • Purifikim i ajrit për hapësira të mëdha deri në 96 m², të tilla si aplikime rezidenciale dhe të lehta komerciale
 • Ajër i purifikuar falë metodës së Daikin “Kap dhe pastro” në dekompozimin e substancave të dëmshme
 • Filtër elektrostatik HEPA me perfomancë të lartë që nuk bllokohet lehtë, prandaj humbja e presionit është e ulët
 • Nuk është nevoja të ndryshohet filtri për dhjetë vite, duke rezultuar në kosto të ulëta mirëmbajtjeje
 • Një prej gamave më të qeta të purifikuesve të ajrit në tregun evropian

Përfitimet

 • Lagështimi

  Lagështimi

  Ruan një nivel komod lagështie nga rezervuari 4 litërsh i ujit që është i përfshirë

 • Flash Streamer

  Flash Streamer

  Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën