Skip to main content
Kabinete integrale me ngrirës dhe çiller

MALTA

Përfitoni vizibilitet të shtuar nga të gjitha anët. Bëni edhe më shumë përshtypje te klientët me këtë veçori të re për dyqanin tuaj
MALTA

Karakteristikat e produktit

 • Gati për t’u lidhur
 • Garantohet cilësia e mallrave të ngrira falë temperaturës konstante të brendshme dhe rezervave të larta të energjisë
 • Motor inteligjent ventilatori për më shumë efikasitet energjie – kursen rreth 0,5 kWh në ditë
 • Sistem i shkëlqyer ndriçimi LED
 • Kursime më të larta energjie
 • Zonë e përmirësuar ekrani me ngarkesën optimale të dobishme
 • Akses i lehtë nga të dyja anët
 • Kosto të ulëta investimi dhe funksionimi
 • Pa nevojë për mirëmbajtje
 • Miqësor për mjedisin me propanin natyral të agjentit ftohës
 • 100 % pa CFC dhe PFC

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.