Skip to main content

EWYT-CZI / EWYT-CZO

Karakteristikat e produktit

 • Pompë nxehtësie me inverter në version Split
 • Kompresori spiral Daikin
 • Efikasitet i lartë në ngarkesë të pjesshme për kosto të ulëta funksionimi
 • Aplikimi pa glikol
 • Gamë e gjerë funksionimi dhe prodhim uji të nxehtë deri në 60°C
 • Modul i integruar hidronik si standard

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën