Skip to main content
Ftohës me spirale me inverter me ftohje me ujë, efikasitet premium, zhurmë standarde

EWWS-VZPS

EWWS-VZPS

Karakteristikat e produktit

 • Efikasitet premium energjie në kushte me ngarkesë të plotë dhe të pjesshme
 • Gjurmë kompakte përmes strukturës së shkëmbyesit të nxehtësisë me mbivendosje
 • Versioni i pompës së nxehtësisë me mundësi kthimi të anës së ujit (prodhim uji të nxehtë deri në 65°C)
 • Disponohen opsione të shumta: kabinet i papërshkueshëm nga zhurma, rinisje e shpejtë, panel i shkëputshëm elektrik, etj. për ta përshtatur njësinë sipas aplikimit dhe nevojës suaj specifike
 • Një ose dy qarqe të agjentit ftohës vërtet të pavarura për besueshmëri të jashtëzakonshme
 • Falë mbështjellëses së madhe të punës, njësia është e përshtatshme për të gjitha proceset e mundshme dhe aplikimet e komoditetit
 • Shkëmbyes efikas nxehtësie i llojit të mbuluar me ujë që lejon performancë maksimale të njësisë

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën