Skip to main content
Ftohës me shumë vida me ujë, efikasitet standard, zhurmë standarde

EWWQ-L-SS

EWWQ-L-SS

Karakteristikat e produktit

 • Qark i dyfishtë me agjent ftohës (4 kompresorë me spirale) me avullues individual
 • I disponueshëm edhe versioni me pompë ngrohëse
 • Dizajn kompakt për të lejuar instalimin e lehtë brenda ambienteve ose për veprime përmirësuese
 • Kompresor spiral me efikasitet të lartë dhe i besueshëm
 • Shkëmbyes nxehtësie me pllaka inoksi
 • Fleksibilitet i lartë për një gamë të gjërë përdorimesh.
 • Lejon kontroll sekuencial (deri në 4 njësi) pa pajisje të jashtme
 • Komandues MicroTech 4: logjikë softuerike e sofistikuar adaptive për kushte të qëndrueshme përdorimi

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën