Skip to main content
Pompë ngrohëse me spirale me ftohje me ujë

Hydrocube - EWWQ-KAW1M

Karakteristikat e produktit

 • Një prej njësive më kompakte në treg: 600 mm x 600 mm x 600 mm
 • Konsum i ulët i energjisë
 • Nivel i ulët zhurme gjatë funksionimit
 • Volumi i ulët i agjentit ftohës
 • Shkëmbyes nxehtësie me pllaka inoksi
 • Extension possible to 183kW
 • Instalim dhe mirëmbajte e thjeshtë
 • Përzgjedhje nga distanca e modalitetit të ngrohjes ose të ftohjes.
 • Pompë uji/ngrohëse, me qarkullim të ujit
 • Standard integrated: water filter, flow switch, air purge, pressure ports
 • Kontrollues i përparuar µC²SE për lidhje të drejtpërdrejtë me BMS me bazë Modbus ose një ndërfaqe përdoruesi në distancë

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën