Skip to main content
Ftohës me ajër me inverter me spirale

EWAT-CZP

EWAT-CZP

Karakteristikat e produktit

 • Ftohës inverter
 • Efikasitet i lartë në ngarkesë të pjesshme për kosto të ulëta funksionimi
 • Rrymat fillestare minimale
 • Nuk kërkohet depozitë amortizuese për aplikacione standarde
 • Kompresori spiral Daikin
 • Gamë e gjerë funksionimi
 • Modul i integruar hidronik sipas kërkesës

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën