Skip to main content
Ftohës me spirale me inverter me ftohje me ajër, efikasitet standard, zhurmë standarde

EWAH-TZSSC2

EWAH-TZSSC2

Karakteristikat e produktit

 • Efikasitet i optimizuar energjie në kushte me ngarkesë të plotë dhe të pjesshme
 • Gjeometri e re e kompresorit me një vidë që lejon optimizimin e performancës
 • Agjent ftohës HFO R-1234ze(E) me potencial zero për varfërimin e ozonit dhe potencial jashtëzakonisht të ulët të ngrohjes globale
 • Inverter me ftohje me agjent ftohës i montuar mbi kompresor në të gjithë gamën
 • Gjenerata e re e serisë së inverterëve me ftohje me ajër me zgjerim të gamës së kapacitetit: Kapacitetet nominale deri në 1600 kW
 • Përfshin kontrolluesin e brezit të ri Daikin Microtech IV me kapacitet më të lartë të memories dhe mikroprocesor më të shpejtë
 • Serpentinat me mikrokanale

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Dokumentimi

Shkarko gjuhën