Skip to main content
Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të mesme

Daikin Altherma 3 H MT - EPRA08-12EW

EPRA08-12EW

Karakteristikat e produktit

 • Njësia e jashtme tërheq nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -28°C
 • Me vetëm funksionimin e pompës së nxehtësisë, njësia e jashtme ofron një temperaturë të ujit në dalje prej 65°C në temperaturë ambienti -15°C
 • Me temperaturë ambienti -15°C, njësia e jashtme kufizon humbjen e nxehtësisë
 • Zgjedhja e një produkti R-32 redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, që çon direkt në konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik dhe ka mbushje me agjent ftohës 30% më të ulët
 • Përfshihet fisheku WLAN

Përfitimet

 • Aplikacioni Onecta (opsional)

  Aplikacioni Onecta (opsional)

  Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

 • Funksionimi i garantuar deri në -28°C

  Funksionimi i garantuar deri në -28°C

  Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u rezistuar madje edhe kushteve të ashpra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -28°C

Dokumentimi

Shkarko gjuhën