Skip to main content
Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të lartë

Daikin Altherma 3 H HT - EPRA014-018DW

EPRA014-018DW

Karakteristikat e produktit

  • Me vetëm funksionimin e pompës së nxehtësisë, njësia e jashtme ofron një temperaturë të ujit në dalje prej 70°C në temperaturë ambienti -15°C
  • Njësia e jashtme tërheq nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -28°C
  • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
  • Zgjedhja e një produkti R-32 redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, që çon direkt në konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik dhe ka mbushje me agjent ftohës 30% më të ulët
  • Me temperaturë ambienti -15°C, njësia e jashtme kufizon humbjen e nxehtësisë

Përfitimet

  • Funksionimi i garantuar deri në -28°C

    Funksionimi i garantuar deri në -28°C

    Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u rezistuar madje edhe kushteve të ashpra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -28°C

Dokumentimi

Shkarko gjuhën